Söndag
Den 14 juni 2020

Genarps IF Trail -GIFT 2020 -14 juni

Så blev det då äntligen dags för GIFT efter alla turer kring tävlingsförbud pga. situationen kring Corona. Genarps IF Trail blev därmed årets första lopp att öppna på dagen då tävlingsstoppet slutat gälla.
Stort tack till alla löpare, sponsorer och funktionärer som gjorde denna fina tävlingsdag. Tack för allt beröm som vi fick under och efter tävlingen. För resultat, se flikan ovan "Resultat".

Bilder kommer efterhand att läggas ut på vår hemsida.
På plats hade vi också TN-Foto med två fotografer som har tagit många fina högupplösta bilder. För beställning av bilder, tag kontakt med Tommy Nilsson via Facebook T.N Foto eller per mejl zombieman75@hotmail.se och ange ditt startnummer.

Resultat 20K

Segrare i Damklass 20K blev Mia Havinder-Björnstorps IF på 1:44:08. Andraplatsen togs av Freya Orban IFK Lund på tiden 1:48:35 och på tredje plats kom Alicia Saavedra IF Malmö löp 1:49:33.
I Herrklassen för 20K tog Michael Sönnerborg-Wadenhorn hem segern på 1:31:15. Andra plats intogs av Johan Hilmersson 1:32:52 för Härlövs IF och på tredje plats David Arnesson med tiden 1:40:26.

Resultat 30K

Segrare i Damklassen 30K blev Colette Coumans 2:42:23 för Härlövs IF. På andra plats kom Genarps IF:s Therese Omme med tiden 2:46:35 och på tredje plats Caroline Winqvist 3:23:47.
I Herrklassen tog Jerry Persson hem segern på 2:19:00 följd av Arturs Vadzis på andra plats med tiden 2:21:07. På tredje plats kom Sebastian Borring från IF Malmö löp med tiden 2:30:01.

Stort tack igen alla ni som gjorde denna dag.

Vi ses till GIFT 2021!

_____________________________________________________________________________________________________________
Anmälan är stäng. GIFT - Genarps IF Trail 2020

Njut av tekniska stigar i löv- och granskog med många härliga höjdmeter.
Ett Trail-lopp de lux, fritt från asfalt!

Välj mellan distanserna 20 km med +340 höjdmeter eller 30 km med +650 höjdmeter.
Distansen 30 km ger 1 ITRA-poäng.
GIFT 2020 ingår INTE längre varken i Skånes Trail Cup 2020 eller i Skånes VeteranCup 2020.

GIFT distanserna är öppna för alla löpare, motionär som elit (över 17 år för 30 km).
För årets upplaga av loppet byter vi riktning, dvs vi springer moturs och får den kända serpentinen på åsens norrsida som en skön nedförsbacke.
För att påbörja anmälan, klicka på knappen till höger - Påbörja Anmälning.

Vätske- och energistationer kommer att finnas på två ställen längs banan (10,0 och 20,7 km) och i mål.
Tävlingscenter med start och mål är placerat på Ekevallen-Genarps idrottsplats.

Pga av restriktioner kring Corona;
Omklädning och dusch kommer att hållas stängt, men toaletter kommer att hållas öppna. Hjälp till att hålla god hygien.
Känner man symtom som hosta, snuva, halsont eller feber får man inte delta.
Publik kan tyvärr inte närvara på tävlingsområdet för att vi ska kunna kunna hålla nere antalet personer.
Det går inte att efteranmäla sig på plats.

Finisher T-shirt ingår till alla som
förbeställer tröja i samband med anmälan.

Notera, på grund av nytt datum och reducerat antal platser ingår tyvärr inte längre 30 K som del av Skånes TrailCup och likaså 20 K som del av Skånes VetranCup.

xxx GIFT firar 5 års jubilium 2020 xxx

Vi ses på GIFT 2020!

Tim Van Orden, 2.a plats GIFT 2019 27 km

Premiären av GIFT 2015

Genom din anmälan godtar du att ditt namn och resultat publiceras offentligt på start- och resultatlistor. Eventuella filmer och bilder som tas under tävlingen kan komma att användas i annonsering för kommande tävlingar, på vår hemsida samt sociala medier. Om du som deltagare inte godkänner detta ombeds du meddela oss på e-post: bo@abbakonsult.se