Onsdag
16. oktober 2024
 
Klubtur til VM i banecykling - fra Rådhuspladsen til Ballerup Super Arena

Ballerup Super Arena lægger  gulv til VM i Banecykling d. 16.-20. oktober 2024, hvor både de danske og internationale cykelstjerner skal kæmpe om de prestigefyldte guldmedaljer og regnbuestriber. Din klub kan blive en del af festlighederne, når Danmarks Cykle Union og Københavns kommune inviterer til klubtur fra Rådhuspladsen i København til Ballerup Super Arena, hvor der vil være gratis entre for alle deltagere til åbningsaftenen til VM i banecykling. 


Alle medlemmer i DCU klubber er inviteret til at deltage, onsdag den 16. oktober kl 16 på Rådhuspladsen, hvor der er fælles afgang mod Ballerup Super Arena. Turen til Ballerup er ca 15 km, hvor der køres i moderat tempo og efter færdselsreglerne i åben trafik/eller med racemarshalls (afstemmes tættere på afvikling). Når deltagere ankommer til Ballerup er der mulighed for at obevare cyklen i den overvågede cykelparkering, der  vil være mulighed for bad og omklædning  og så er der fri entre til åbningsaftenen til VM i Banecykling fra kl 18. Senere på aftenen skal bl.a. 4 km holdet i aktion i første runde.

Tilbuddet er begrænset til 150 deltagere, som får gratis entre i Ballerup Super Arena. 20/9: Tilbuddet er udviddet til 250 deltagere, som får gratis entre til Ballerup Super Arena i forlængelse af cykelturen fra Rådhuspladsen. Vær hurtig, prik til dine klubkammerater, og lav en fælles tilmelding til klubturen. Max 20 deltagere pr klub.


FAQ

Tilmelding
Udfyld navn på alle deltagere fra din klub, hvis du tilmelder flere på en gang. Armbånd til fri entre udleveres ved ankomst til Ballerup Super Arena. Max 20 deltagere pr klub

Mødested
Ved Bane VM-hotspottet på Rådhuspladsen

Baggage
Der vil være mulighed for transport af tasker fra Rådhuspladsen til Ballerup Super Arena.

Ansvar kørsel
Der vil være allokeret fortrop og bagtrop til cykelturen fra Rådhuspladsen til Ballerup, hvis rutehenvisninger skal følges. Der køres efter færdselsreglerne/eller med racemarshalls (afstemmes tættere på afvikling), og turen fra København til Ballerup foregår på eget ansvar. 

Beklædning
Kom i klubtøj!

Cykelparkering
Der vil være overvåget cykelparkering i umiddelbar nærhed af Ballerup Super Arena. Trods overvågning er cykelparkering på eget ansvar og husk cykellås.

Badefaciliteter 
Der vil være mulighed for bad og omklædning i East Kilbride Badet ved siden af Ballerup Super Arena.
 
 Event information
16. oktober 2024
Københavns Rådhus
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Tilmelding lukker 14. oktober 2024 23:59
102 Resterende pladser
www.cyklingdanmark.dk
www.sportstiming.dk/event/14737

 Arrangør
Danmarks Cykle Union

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Danmarks Cykle Union:

dcu@cyklingdanmark.dk
cyklingdanmark.dk

Har du spørgsmål?