Navigator Læsø 2025

Navigator Læsø 2025

Lørdag
26. april 2025

Navigator Læsø byder på ægte eventyr rundt på hele fantastiske Læsø. Dette event er for løbere, orienteringsløbere, ultraløbere, adventurefolket, spejdere - alle som elsker at finde vej, få store naturoplevelser, motion og nyder en venskabelig kappestrid.

Eneste hjælpemidler er kort, kompas og smartphone - du gennemfører i løb eller gang - andre hjælpemidler end dine gode ben er ikke tilladt. I videoen herover kan du se et lille sammendrag fra første udgaven af Navigator, som vi afviklede på Læsø den sidste week-end i april 2024.

Selve konkurrencen er udformet som et "pointløb". Det betyder at du selv kan vælge hvilke checkpoints du vil opsøge og i hvilken rækkefølge. Jo sværere checkpointet er at finde - jo flere point giver det. Deltageren med flest point, som gennemfører indenfor tidsrammen i klassen vil være vinderen. Det er tilladt at følges ad med andre deltagere, så meget du måtte ønske det. Se i videoen herunder hvordan du gør.



 

Hver deltager får udleveret en "kortpakke" med fysiske kort, der viser alle checkpoints og en liste der angiver hvormange point det enkelte chekpoint giver. Derudover får du en kode til smartphone Appen "GPS Orieentering" så du kan se alle chekpoints på telefonen. Desuden kan du altid se din egen placering på telefonens skærm - på den måde har du et "hjælpemiddel" der altid viser dig, hvor du er i forhold til checkpoints. Din telefon er dermed også garenti for at du ikke farer totalt vildt! I videoen herunder ser du et at de lette checkpoints på havneområdet. Husk en stærk powerbank til opladninger undervejs - Gps-appen tager en del strøm!

 
Startafgiften indeholder, udover kort og adgang til App, forplejning ved depoter, et måltid thai-mad i mål samt drikke dertil og sidst men ikke mindst en flot medalje. Der vil desuden være en flot pokal til vinderne i hver klasse. En til damer & en til herrer:

Den store Navigatoroplevelse får du i hovedklassen på 6.timer, men vi har også lavet en "Kids"-klasse på 1. time, hvor alle kan deltage og få lov at gennemføre en "Mini Navigator". I kids klassen bliver vinderne af den flotte pokal de deltagere under 15 år (pige & dreng) som får flest point. Alle kan deltage uanset alder og alle der får point modtager også den flotte medalje i denne klasse, det er blot kun børnene der kæmper om pokalen :-)
1-times klassen løber på samme måde som de store klasser, blot med et kort som er lidt lettere at læse og som kun dækker området omkring eventcenteret på Læsø.


Stævnecenter/Start & Mål er endnu en hemmelighed, men vi kan klart anbefale at booke overnatning på "Læsø Guesthouse". Ring til dem på 81888707.

Læsø Camping har også et godt tilbud til Jer m.h.t. overnatning i gode hytter med eget badeværelse. Ring til dem på tlf. 61619949.


Al deltagelse er på eget ansvar. 

 
 Event information
26. april 2025
GuestHouse Læsø
Lærkevej 6
9940 Læsø
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 12. april 2025 00:00
mtb9940.dk
99 resterende pladser
40 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Til og med 30. dec 2024 495,00 DKK + gebyr
Fra 31. dec 2024 595,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
30 resterende pladser
5 km
Starter 15:00

Pris pr. deltager
Til og med 30. dec 2024 175,00 DKK + gebyr
Fra 31. dec 2024 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Navigator Læsø 2025

  • GuestHouse Læsø
  • Lærkevej 6
  • 9940 Læsø
  • Danmark