Efterårsdag i Kompedal 2024

Information og tilmelding

Lørdag
23. november 2024

Efterårsdag i Kompedal Plantage 2024

Løbet arrangeres af en flok lokale løbere fra Thorning Skovløber Laug.

Vi tilbyder denne gang 2 markerede ruter i Kompedal Plantage:
Den korte rute er ca. 7-8 kilometer og den lange er ca. 17-18 kilometer lang. Du kan kombinere ruterne som det passer dig og dit temperament. 
Ruterne er åbne fra 10.00 - 15.00. I det tidsrum kan du løbe lige så meget som du orker. Vi begynder at samle ruterne ind klokken 14.00. 

Ruterne:
Ruten er lagt på skovstier, hede og korte stykker med grusvej.   

Depot:
Der er IKKE depot på ruten. Du er således selvforsynende undervejs på din løbetur. Fyld venligst eventuelle væskebeholdere hjemmefra. 

Hvad får jeg med?
Kort sagt: En enestående naturoplevelse!
Tidstagningen står du selv for, ligesom startnummer, medalje, speaker, resultatlister og diplom er noget du må drømme dig til. Det er naturoplevelsen og hyggen med de andre løbere, som er i højsædet denne dag.

Vi sørger for grundigt markerede ruter, så du kan hellige dig turen og ikke skal bruge energi på at finde vej. 
Når du kommer i "mål", så er der et stykke kage til alle løbere og du er velkommen til at hænge ud på lejrpladsen sammen med dine løbevenner. 

Hvad koster det?
Hele pakken med markeret rute, lækker hjemmebagt kage og en enestående naturoplevelse får du for kun 60 kr. pr. deltager + gebyr til Sportstiming.

Deltagere:
Vi har plads til 150 deltagere og for at undgå kaotiske tilstande ved indskrivningen, så er der også i år forhåndstilmelding via billet-linket herover.

Hvis du bliver forhindret, skadet eller finder på noget mere spændende at tage dig til på sådan en lørdag, så er du meget velkommen til at overdrage dit startnummer til en anden løber. Dette kan gøres via oplysninger i den mail du modtager som bekræftelse på din tilmelding.

Vigtigt!
Alle deltagere skal henvende sig i CHECK-IN før start og ved CHECK-OUT efter løbeturen, så vi er sikre på, hvor mange vi slipper løs i skoven og for at være helt sikre på, at vi ikke efterlader nogen løbere til de lokale ulve, guldsjakaler, tatere og natmænd, som ofte viser sig ved aftenstid i Kompedal Plantage.

Kig efter skiltet med CHECK-IN, hvor der vil sidde et par søde hjælpere.

Parkering:
Parkering findes på arealet tæt ved lejrpladsen. Alternativt som kantparkering langs med Urhanevej, så vejen stadig kan benyttes af store køretøjer. Se efter skiltningen, når du ankommer til området. 

Efter løbet?
Så skal der hygges, snakkes og indtages lidt energi. Der er ét stykke kage og varm cacao til alle deltagere på lejrpladsen efter løbeturen i skoven. Medbring gerne selv drikkevarer - kolde eller varme. Hvis man ønsker at medbringe sin frokost hjemmefra, så er man meget velkommen til at indtage den i på lejrpladsen.

I tvivl om noget?
Du er meget velkommen til at kontakte Jon Nygaard Rahr fra Thorning Skovløber Laug via Messenger eller på mailen nederst på siden. 

Tidsplan:
09.30: Pladsen er åben

10.00: Ruten er åben og deltagerne sendes afsted.

14.00: Vi begynder at samle ruterne ind. 

15.00: Efterårsdag i Kompedal 2024 slutter for denne gang.


Disclaimer:

Deltagelse i Forårsdag i Kompedal og ophold i løbsområdet er på eget ansvar og arrangørerne kan ikke stilles til ansvar for evt. skader og ulykker opstået i forbindelse herved.

 Event information
23. november 2024
Urhanevej 12
7470 Karup J
Danmark
Se kort herunder
Eventet er udsolgt
0 Resterende pladser
www.facebook.com/trailloebikompedal/

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Efterårsdag i Kompedal 2024

  • Urhanevej 12
  • 7470 Karup J
  • Danmark