Deltagerbetingelser
Nedenstående betingelser gælder ved køb af startnummer til Holteløbet 2024

Holteløbet 2024
Holteløbet arrangeres af:
FC Holte
Kongevejen 464-468
2840 Holte

Tilmelding
Du kan deltage på følgende distancer:
• 3 km
• 5 km
• 5 km PRO

Tilmelding til løbet foretages gennem Sportstiming. Med købet får du startnummer. Din tilmelding er bindende. Sportstiming opkræver et administrationsgebyr på 16 kr. Sportstimings handelsbetingelser, som gælder for deres ekspedition af dit køb. Dette kan ses på deres hjemmeside. Dit startnummer er personligt, og du skal sikre dig, at du er registreret med korrekte personlige oplysninger. Umiddelbart efter købet modtager du en købskvittering via email. Modtager du ikke kvitteringen, eller indeholder den fejl, kan du kontakte: holteloebet@fcholte.dk Tilmelding er bindende, og der er ingen fortrydelsesret. Det er dog muligt for dig at overdrage dit startnummer kvit og frit til en anden. Så frem dette sker, så skal vi som arrangør informeres på holteloebet@fcholte.dk. Husk at anføre retselv-kode. .
Din tilmelding til løbet vil fremgå af deltagerlisten og af resultatlisten med navn, fødselsår, startnummer, sluttid og placering. Startnumre og trøjer Hvis du har tilmeldt dig Holteløbet senest d.1. juni 2024, udleveres dit startnummer 1 time før løbsstart dvs. kl 10.00. Udleveringen finder sted på Græsarealerne ved Holte Skole afd. Rønnebærvej.

Ansvar

Løbet afvikles primært på almindelig offentlig vej af normal kvalitet og stand og afspærret for trafik, herunder kan dele af ruten være på sti, grus, brosten eller lignende. Dele af ruten foregår på vej åben for offentlig trafik, og her gælder almene færdselsregler. Deltagelse sker på eget ansvar, og hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, som du pådrager dig selv før, under eller efter løbet.
Udsættelse og aflysning

Udefrakommende forhold kan gøre det nødvendigt for os som arrangør enten at udsætte eller helt aflyse løbet. Sådanne udefrakommende forhold kan f.eks. være myndighedsforbud eller -påbud, sikkerhedshensyn og andre særlige nationale forhold, voldsomt uvejr eller andre force majeure-lignende forhold i øvrigt. Hvis løbet udsættes før løbsdagen, overføres du automatisk til deltagelse i løbet på et senere tidspunkt. Hvis dit løb aflyses eller afbrydes på selve løbsdagen, refunderes din deltagerbetaling ikke. Ved udsættelse eller aflysning hæfter vi som arrangør ikke for det direkte eller indirekte følgetab, som du måtte have haft, f.eks. til transport til og fra løbsbyen. Ved aflysning foretager Sportstiming som omtalt ovenfor ikke tilbagebetaling af det administrationsgebyr, du betalte ved tilmeldingen.

Accept af deltagerbetingelser

Ved tilmeldingen bliver du bedt om ved afkrydsning at acceptere ovenstående deltagerbetingelser. Din accept betyder, at du tiltræder betingelserne fuldt ud, herunder at din tilmelding er bindende, at du deltager på eget ansvar, og at du accepterer vilkårene for udsættelse og aflysning. Forbehold for fejl og mangler Vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i beskrivelsen ovenfor af priser, vilkår og arrangement såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.

Dine personoplysninger

Holteløbet 2024 har indgået aftale med Sportstiming om tilmelding. Sportstiming er derfor databehandlere for Holteløbet 2024. De personlige oplysninger, du afgiver i forbindelse med tilmelding og deltagelse opbevares sikkert. E-mailadresser og telefonnumre anvendes til at sende nødvendig information til dig om afviklingen af løbet. Dine personoplysninger gives ikke videre til tredjemand.

Kundeservice

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:
FC Holte
Kongevejen 464-468
2840 Holte
Tel: +45 29907288
Mail: holteloebet@fcholte.dk
E-mailhenvendelser bestræbes besvaret inden for 24 timer, og telefonhenvendelser besvares i tidsrummet 10:00-15:00 mandag-fredag.