BMI Cannonball #5

Information og tilmelding

Lørdag
1. juni 2024
BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed femte udgave af BMI Cannonball, som denne gang er en del af løbsserien Martinsen Midtjysk Mini Major (særskilt tilmelding til løbsserien). 
Ruten starter ved Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling (løbet er sammenfaldende med Beder-Malling Byfest, så der kan ikke parkeres ved hallen, men der er parkeringspladser i området - nærmere detaljer i infomail). Løbet afvikles på en rundstrækning a 7,03 km, således at der er mulighed for at løbe 7 og 14 km samt officiel halvmaraton. Distancen vælges ved tilmelding på Sportstiming. Underlaget er asfalt og grusstier, og ruten er yderst flad. Der er depot efter hver omgang (dvs. efter 7, 14 og 21,097 km) – depotet vil indeholde vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers finder på af sjove sager. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. ALLE er ansvarlige for at hjælpe til med oprydning – brug de opstillede poser/spande. Efter løbet byder vi på et mindre traktement i form af en goodiebag med sandwich, kage og måske lidt andet godt.
Som altid er der i mål en specialfremstillet medalje, som Pokalforum i Beder har hjulpet os med.
Der er mulighed for bad og omklædning i Egelundhallen (ikke svømmehallens omklædningsrum), hvor der også forefindes toiletter. Der er mulighed for henstilling af tasker og poser i omklædningsrum, men på eget ansvar.
Maks. gennemførelsestid for løbet er 3 timer, men Early Start kan lade sig gøre. Mulighed for eftertilmelding på dagen (+50 kr.), hvis der ikke er udsolgt. Maks. deltagerantal: 150.
Starten for alle distancer går kl. 9.00. Early Start kl. 8.00 og 8.30.
Pris for alle distancer: 100 kr. (+ gebyr). Der er 25 kr. i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub – tilmeldinger tjekkes mod officiel medlemsoversigt. Snyd medfører annullering af tilmelding uden tilbagebetaling.
Tilmelding åbner 1/1-2024.
Hvis løbet bliver aflyst, tilbagebetales deltagerprisen naturligvis (dog ikke gebyret til Sportstiming).
Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på Sportstiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes - dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Der er én vejkrydsning på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken.
Ruten kan ses her: https://www.plotaroute.com/route/1801458
Der løbes med løbsnummer - med navn, hvis man tilmelder sig senest en uge før løbet.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til: BMICannonball@hotmail.com
Pokalforum i Beder har ydet os uvurderlig hjælp med medaljerne, og SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at levere lækkerier og forfriskninger til depotet. Vores sædvanlige leverandør af mad efter løbet, Café Klubånd, er muligvis lukket, men så sørger en anden leverandør for at stille sulten.
Ariana Blomster i Malling vil gerne igen være vores sponsor, og det er vi rigtig glade for.
Malling Pizza & Grill er også tilbage som sponsor, og vi byder dem velkommen.
Martin Rådgivning & Revision er igen i år sponsor på løbet, og dem er vi er meget glade for at have med. Martinsen er ligeledes sponsor på MMMM-løbsserien. På løbsserien MMMM er Nordisk CNC Service også medaljesponsor.
Som sponsor kan vi i år byde velkommen til bageriet Briançon, som vi sætter stor pris på.
 
 Event information
1. juni 2024
Tilmelding er lukket
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
7 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
7 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
7 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager