BMI Beder-Malling Byfestløbet

Information og tilmelding

Lørdag
24. juni 2023
I forbindelse med Beder-Malling Byfest lørdag 24. juni arrangerer BMI Løb & Motion endnu en nyskabelse – Byfestløbet!!! Løbet, hvor det også er muligt at deltage som walker, starter (selvfølgelig) ved Egelund og er på 5 (løb/walk) eller 10 km (kun løb) – og der er også et børneløb på 1-2 km!
Børneløbet afvikles kl. 9.45 og Byfestløbet kl. 10. Alle løbere og walkere (begge løb) får startnummer på maven, og der er flot medalje til alle deltagere – både børn og voksne! Diplom kan udskrives fra Sportstiming efter løbet – i løbet af søndagen.
Vi starter med Børneløbet (maks. alder 12 år på løbsdagen), som afvikles et kvarter før selve Byfestløbet – dermed kan de mest aktive forældre nå en tur med deres barn, før de selv skal løbe. Børneløbets rute går - ligesom de længere distancer - rundt om Egelund og har en længde på 1 eller 2 km (1 eller 2 runder) – i mål er der vand og saft og lidt slik at styrke sig på. Tidtagningen foregår manuelt ved mål, så hav tålmodighed med de travle officials. I mål udleveres den flotte medalje.
Kl. 10 går starten til Byfestløbet – BMI Løb & Motion har planlagt en rute, der kommer godt rundt om Egelund. 5 km får glæden af fem runder, mens 10 km (kun løb) får mulighed for at opleve det hele ti gange. Også her foregår tidtagningen manuelt i målområdet, og vi gør vores bedste for at følge med i den travle strøm af glade finishere. Også til de voksne deltagere er der vand, saft og lidt slik i mål – og selvfølgelig en flot medalje til at huske dagen på.
Det koster 50 kr. (+gebyr til Sportstiming) at deltage i Byfestløbet – uanset distance og alder. Dog deltager medlemmer af BMI Løb & Motion gratis – tilmelding gennem klubben. Vi har en deltagerbegrænsning, så vi opfordrer alle til at tilmelde sig i god tid! Hvis der mod forventning ikke bliver udsolgt, vil det også være muligt at tilmelde sig på løbsdagen, men vi kan ikke garantere, at der er plads.
Så hiv fat i børnene – giv naboen en udfordring – ring til vennerne – tag løbeskoene eller vandrestøvlerne på – og skynd dig ind på Sportstiming, så du kan være med i denne unikke begivenhed, som måske/måske ikke bliver en once-in-a-lifetime event.
Vi glæder os til at byde masser af friske og forventningsfulde børn, voksne, løbere og walkere velkommen til Byfestløbet 24/6!